Rjavčki s temno čokolado in malinami

Čokolada je vedno prava izbira!

Za 12 kosov potrebujete:

  • 200 g temne čokolade
  • 200 g masla
  • 4 jajca
  • 80 g trsnega sladkorja
  • ščepec soli
  • 50 g moke
  • 40 g kakava
  • 150 g malin
  • 100 g sesekljanih pistacij

Priprava:

1 Čokolado in maslo stopite nad vročo vodno kopeljo. Jajca penasto stepite s trsnim sladkorjem in soljo ter nato primešajte ohlajeno čokolado z maslom.

 
Booking.com
 

2 Moko in kakav presejte v skledo in primešajte tekoče sestavine. Pekač obložite s papirjem za peko in vanj vlijte testo. Povrh razporedite maline in potresite s pistacijami.

3 Testo približno 25 minut pecite v pečici, segreti na 25 stopinj. Kolač po peki zrežite na kocke.

Liza - 47/2018

  potovanje rezervacija  

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.