Posted on Leave a comment

V Sloveniji nov kulinarični projekt, ki bo NAVDUŠIL vse ljubitelje džina

Pretekli petek se v Ljubljani začela nova zgodba za vse ljubitelje žlahtnih pijač in vrhunskih okusov, saj je prestolnico obiskala Brina.

Ekipa, ki stoji za Odprto kuhno, je pod enotno blagovno znamko združila kar tri novosti: Ljubljanski teden džina, Ljubljanski festival džina, ki bo prestolnico osvežil prihodnje leto spomladi, ter prvi ljubljanski džin koktajl Brina, ki ga je zasnoval sommelier Gašper Čarman.

Manj znano je, da je brin z naših koncev tudi ključna sestavina najboljših svetovnih džinov. Zato si Ljubljana zasluži takšen dogodek, ki naše mesto postavlja ob bok velikim svetovnim prestolnicam in ki bo našim odličnim destilarjem nudil platfomo za predstavitev domači in tuji javnosti,” je na otvoritvenem dogodku v restavraciji Atelje dejala Alma Kochavy.

Se tudi ti novih dogodkov v Ljubljani že močno veseliš?

 
Booking.com
 
Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.