Za 4 osebe potrebujete:
• 6 mladih čebul
• 1 kg bučk
• olivno olje
• 30 g masla
• sol, sveže mlet črni poper
• 8 vejic mete
• 1 bio limono
• 150 g kisle smetane
• 800 g juhe
• 140 g čedarja
Priprava:
- 1. Očiščeno mlado čebulo drobno sesekljajte. Bučke oplaknite, odrežite končke in bučke zrežite na majhne koščke.
- 2. V kozici segrejte olje in maslo ter na njem popražite čebulo. Nato dodajte bučke in jih dušite 20 minut. Začinite s soljo, poprom, lističi mete in nastrgano lupinico polovice limone.
- 3. Prilijte juho in jo zavrite. Nato kozico odstavite, dodajte 3 žlice kisle smetane, nastrgan čedar, lističe mete in preostali sok limone.
- 4. Juho lahko pretlačite s paličnim mešalnikom ali pa pustite zelenjavo celo. Zraven postrezite kislo smetano in juho nakapajte z olivnim oljem.
Lahko jo postrežete vročo ali hladno.
OCONNECT je orodje za HD avdio in videokonference, ki ga poganja umetna inteligenca.
OCONNECT - spoznajte nov in boljši način povezovanja.
14-dnevno brezplačno testiranje.
► ONPASSIVE je sedaj na voljo vsem. Več informacij najdete na spletni strani ONPASSIVE, kjer se lahko registrirate in pridobite nov elektronski naslov OMAIL.