Pri možganski kapi lahko minute rešijo življenja
Možganska kap je ena najpogostejših srčno-žilnih bolezni. Ena oseba od štirih odraslih po svetu utrpi možgansko kap. Približno 30 odstotkov jo doživi v aktivnem delovnem obdobju. Možganska kap je med…
Možganska kap je ena najpogostejših srčno-žilnih bolezni. Ena oseba od štirih odraslih po svetu utrpi možgansko kap. Približno 30 odstotkov jo doživi v aktivnem delovnem obdobju. Možganska kap je med…
Harvardska študija je prišla do zaključka, da lahko sadni sokovi v velikih količinah zvišujejo tveganje za sladkorno bolezen. Sok namreč zelo hitro zviša nivo sladkorja v krvi. Neka nemška študija…
Po mnenju nekaterih nutricistov in svetovalcev za hrano velja kokosovo maslo za enega najprijaznejših pripomočkov pri pripravi okusnih in zdravih jedi. Kokosovo maslo oziroma olje pripravljajo iz kokosa, ki velja…
Maša Trubačev iz Cerknice je študentka upravnih ved z veliko željo po kuhanju. Nasmejano in preprosto dekle ima za seboj žalostno družinsko zgodbo zaradi katere danes drugače gleda na svet.…
Ghee (izgovorjeni gi) je prečiščeno maslo, ki mu velikokrat pravijo tudi kulinarično zlato, uporabljate pa ga lahko tudi v lepoti. V osnovi gre za kuhano maslo, saj ga pri kuhanju…