Skip to content
Slovenia Shop
Naročite se na naš YouTube kanal
  • Domov
  • Kontakt
  • Revija Sensa
  • YouTube kanal
  • Blog – vse objave
  • Revija Avto magazin
  • Toggle website search
  • Domov
  • Kontakt
  • Revija Sensa
  • YouTube kanal
  • Blog – vse objave
  • Revija Avto magazin
  • Toggle website search

Recepti

Read more about the article Recept: Polnjeni krofi po Rettigu

Recept: Polnjeni krofi po Rettigu

  • Post published:27. februarja, 2022
  • Post category:Njena-si

Sestavine: 250 ml smetane 125 g masla 125 moke 7 jajc Za kremo: 200 ml smetane 50 g vaniljevega sladkorja Foto: profimedia LIZA MAJA - Polnjeni krofi po Rettigu Priprava:…

NADALJUJTE Z BRANJEMRecept: Polnjeni krofi po Rettigu
Read more about the article Recept: Božanski krofi s čokolado

Recept: Božanski krofi s čokolado

  • Post published:25. februarja, 2022
  • Post category:Njena-si

Sestavine za 20 krofov: • 42 g kvasa • 50 g sladkorja • 250 ml mleka • 500 g polostre moke • 2 rumenjaka • 2 žlici limoninega soka •…

NADALJUJTE Z BRANJEMRecept: Božanski krofi s čokolado
Read more about the article Recept: Zeleni smuti s kivijem in špinačo

Recept: Zeleni smuti s kivijem in špinačo

  • Post published:18. januarja, 2022
  • Post category:Njena-si

Sestavine za 2 porciji: • 2 banani • 2 kivija • 50 g špinače • 100 g kisle smetane • pest listov mete • 1 žlica bučnih semen • 1…

NADALJUJTE Z BRANJEMRecept: Zeleni smuti s kivijem in špinačo
Read more about the article Recept: Božični piškoti brez peke

Recept: Božični piškoti brez peke

  • Post published:16. decembra, 2021
  • Post category:Njena-si

Sestavine za 16 piškotov: 300 g kakovostne temne čokolade1 žlička mešanice mletega cimeta in klinčkov150 g sladkorja v prahu1 jajce100 g olupljenih mandljev50 g žele bonbonov2 žlici kakava Foto: Revija…

NADALJUJTE Z BRANJEMRecept: Božični piškoti brez peke
Read more about the article Recept: Domača jušna zakuha

Recept: Domača jušna zakuha

  • Post published:25. novembra, 2021
  • Post category:Njena-si

Zeliščni rezanci iz palačink Zmešamo dve jajci, 125 ml mleka, eno žlico zmehčanega masla, sol, nastrgan muškatni orešček, 60 g moke, eno jajce, sesekljan peteršilj ali drobnjak. Počakamo 15 minut…

NADALJUJTE Z BRANJEMRecept: Domača jušna zakuha
Read more about the article Gratiniran piščanec na krompirjevem pireju

Gratiniran piščanec na krompirjevem pireju

  • Post published:19. novembra, 2021
  • Post category:Njena-si

Sestavine za 4 osebe: 4 piščančji fileji (po 175 g)2 do 3 žlice oljasol, poper6 vejic timijana300 ml mleka2 zavoja instantnega krompirjevega pireja25 g masla50 g pražene čebule200 g kisle…

NADALJUJTE Z BRANJEMGratiniran piščanec na krompirjevem pireju
Read more about the article Hrustljave mumije za noč čarovnic

Hrustljave mumije za noč čarovnic

  • Post published:30. oktobra, 2021
  • Post category:Njena-si

Sestavine za 6 mumij: Za bučni pire: • 150 g buče hokaido • 1 žlica rastlinskega olja • 3 žlice medu • 2 rumenjaka • 1 žlica koruznega škroba •…

NADALJUJTE Z BRANJEMHrustljave mumije za noč čarovnic
Read more about the article Recept: Čarovniški kolački

Recept: Čarovniški kolački

  • Post published:29. oktobra, 2021
  • Post category:Njena-si

Sestavine za 12 kolačkov: • 2 jajci• 100 g sladkorja• 150 ml smetane zastepanje• 200 g moke• 1 vrečka pecilnega praška• 30 g mlečne čokolade• 50 g zdrobljenih oreščkov• 100…

NADALJUJTE Z BRANJEMRecept: Čarovniški kolački
Read more about the article Nika Urbas o tem, kaj obožuje

Nika Urbas o tem, kaj obožuje

  • Post published:7. junija, 2021
  • Post category:Njena-si

Voditeljico in sodnico v šovu Zvezde plešejo Niko Ambrožič Urbas smo ujeli na predstavitvi prvega slovenskega prevoda mednarodno priznanega avtorja knjig Yotama Ottolenghija SIMPLE. Ker so njegovi recepti hkrati preprosti,…

NADALJUJTE Z BRANJEMNika Urbas o tem, kaj obožuje
Read more about the article Čas je za okusne razvade z vonjem po dišečem bezgu

Čas je za okusne razvade z vonjem po dišečem bezgu

  • Post published:7. junija, 2021
  • Post category:Svet24

Predstaviti vam želimo predvsem vsestranskost bezga, saj ga lahko uporabimo za pripravo okusnih pit in tort ter marmelad, ki bodo počakale na mrzlo zimo in nas spominjale na tople dneve…

NADALJUJTE Z BRANJEMČas je za okusne razvade z vonjem po dišečem bezgu
  • 1
  • 2
  • Go to the next page

Še 3 dodatne objave …

Moški, varuj me in jaz te bom navdihovala
10 julija 2023
Moški, varuj me in jaz te bom navdihovala

Kot otrok sem popoldneve preživela na ogromni divji češnji, ki je zrasla iz koščice. Tik ob temeljih terase v nenavadnih in na videz zelo slabih pogojih za rast. Za časa svojega življenja je ostala divja. Vsako leto je bogato obrodila in svoje temno vijolične sadeže ponujala v šopih, od katerih so se drobne vejice šibile. […] Več...

V tem svetu se ves čas prepiramo, ker ne živimo iz srca
10 julija 2023
V tem svetu se ves čas prepiramo, ker ne živimo iz srca

Zaprto srce ni sposobno povezovanja z drugimi. Prepiranje in konflikti v odnosih so večinoma simptom zaprtega srca. Če bi živeli iz srca, ne bi imeli potrebe po tem, da imamo “prav” , da se dokazujemo in se zaradi tega prepiramo. Če bi bili povezani sami s seboj, ne bi bili polni strahov. V tem svetu […] Več...

6 najpomembnejših lastnosti pravega prijatelja
13 julija 2023
6 najpomembnejših lastnosti pravega prijatelja

Morda sem izgubila nekaj prijateljev v svojih dvajsetih, vendar imam srečo, da sem pri svojih tridesetih ostala prijateljica s tistimi, ki so resnično pomembni. Tukaj je vse, kar morate vedeti o tem, kakšen je pravi prijatelj. 1. Brezpogojno vas podpira. Pravi prijatelj nas podpira ne glede na to, kaj naredimo, izberemo, čutimo ali mislimo. Ne […] Več...

  • Njena-si
  • Share International
  • Revija Avto magazin
  • Revija Sensa
  • Ljubezen na vasi
  • Ljubezen po domače
  • YouTube kanal
  • Kontaktirajte nas
  • Blog – vse naše objave
Slovenia Shop © 2025

Spletna stran uporablja piškotke za doseganje boljše uporabniške izkušnje.

Slovenia Shop
Slovenia Shop  GDPR Cookie Compliance
Informacije

Spletna stran uporablja piškotke, s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo z nami. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so npr. vaša prepoznavnost pri ponovnem obisku naše spletne strani, pomoč naši skupini pri spoznavanju, kateri odseki spletnega mesta se vam zdijo najbolj zanimivi in koristni ...

* Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani. Če ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev. Sam piškotek ne vsebuje in ne zbira informacij o identiteti posameznika.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebne piškotke je potrebno vedno nastaviti na "Omogočeno", da bomo lahko shranili vaše prednosti nastavitev glede piškotkov.